Au aparut hoteluri noi in statiunea Eforie Nord

  • hotel-vis-eforie-nord
  • hotel-vis-eforie-nord
 
= 1956

Turistii care sunt fani statiunii Eforie Nord si care isi petrec in fiecare an concediul in aceasta statiune cu o crestere si dezvoltare mare in ultimii ani, vor avea deosebita placere si surpriza sa constate in acest an construirea unor noi locatii de cazare in special hoteluri in Eforie Nord.

Dat fiind faptul ca a fost o cerere foarte mare de cazare pentru hoteluri in Eforie Nord, anul acesta in Eforie Nord au aparut 2 noi hoteluri si amenajarea altor 3 hoteluri foarte mari .

Amintim cele 2 hoteluri nou construite din statiunea Eforie Nord, este vorba de Hotel Vis, un hotel de 3*+ situat in zona Belona pe partea cu lacul Belona cu vedere superba la mare si la lac , un hotel pe care portalul de rezervari online din statiunea Eforie Nord www.cazareeforienord.us il promoveaza cu cea mai mare incredere.

Revenind la al doilea hotel nou construit, este vorba de hotel Modern situat in zona Steaua de Mare a statiunii Eforie Nord, la 50 metri de faleza statiunii si la 100 m de baza de tratament Miraj si Efosan. Hotelul Modern este clasificat la 4* si este ideal pentru cei ce vin la tratament pe litoralul romanesc dar si pentru cei ce cauta liniste si relaxare deplina.

Cele 3 grupuri hoteliere nou renovate este vorba De hotel Delfinul de 4* , Hotel Meduza de 3* si hotel Steaua de Mare de 2* au fost preluate si renovate de Dl Bucovala si speram prin aceasta achizitie, o dezvoltare a zonei Steaua de Mare si a turismului in statiunea Eforie Nord.

Ofertele Speciale la Hotelurile din Eforie Nord le puteti viziona la adresa : www.cazareeforienord.us/cazare/hoteluri-eforie-nord , oferte detaliate cu descriere, harta, tarife actualizate si chiar un sistem de rezervari online bine pus la punct .

Portalul Cazareeforienord.us va asteapta sa va petreceti concediul pe Litoralul Romanesc, pentru ca nicaieri nu e mai bine ca acasa si va doreste un sejur calduros.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria