Wizz Air lansează noua politică de bagaje

  • wizz-bagaj
  • wizz-toamna
 
= 1885

PENTRU A ASIGURA MAI MULT SPAŢIU LA BORDUL AERONAVELOR, WIZZ AIR INTRODUCE TAXA DE 10€ PENTRU BAGAJELE DE CABINĂ MARI, DETERMINÂND ŞI O REDUCERE CU 5€ A TARIFELOR DE CĂLĂTORIE

 

Bucureşti, 3 octombrie 2012: Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost, low-fare ce face legătura între Europa de Vest şi de Est, anunţă astăzi noua politică de bagaje prevăzută pentru a elimina excesul de bagaje transportate în aeronavă, aglomerând cabina. Compania a anunţat că economiile datorate acestei noi politici vor fi împărţite cu toţi pasagerii.

Indiferent de linia aeriană aleasă, pasagerii sunt în prezent supuşi întârzierilor, descărcării bagajelor de cabină şi incovenientelor create de lipsa spaţiului din cauza numărului prea mare de bagaje voluminoase. În timpul perioadei de test pe ruta Wizz Air Londra-Katowice, de la începutul lunii august, atmosfera de la bord s-a îmbunătăţit în mod evident, pasagerii transportând cu 20% mai puţine bagaje voluminoase în cabină. Această inovaţie a determinat o experienţă mai plăcută la bord, a ajutat menţinerea performanţelor de punctualitate şi a contribuit în total la creştere eficienţei.
Începând cu 4 octombrie, pasagerii care au rezervat bilete Wizz Air* pentru călătorii de la 24 octombrie vor putea transporta gratuit un bagaj mic de cabină (până la 42x32x25cm) sau un bagaj de cabină mai mare, în schimbul unei taxe online de 10€ (pănă la 56x45x25cm). Bunurile cumpărate în aeroport după controlul de securitate (o sursă important de venit pentru cei 81 de parteneri de pe aeroporturile Wizz Air) vor fi în continuare premise în cabină în mod gratuit. Noua politică nu se aplică rezervărilor făcute înainte de 4 octombrie sau pentru zborurile ce decolează înainte de 24 octombrie, excepţie făcând ruta de probă Londra-Katowice, pe care această politică este deja valabilă. Wizz Air consideră că această taxă online de 10€ pentru bagajele voluminoase de cabină va determina pasagerii să transporte la bordul aeronavelor bagaje mai mici, în timp ce doar cei care vor decide să călătorească cu bagaje mai voluminoase vor plăti această taxă. Pentru noi rezervări pe zborurile ce vor decola începând cu 24 octombrie, toate tarifele Wizz Air vor fi reduse cu 5€**, pentru a împărţi economia estimată de costuri cu pasagerii noştri.

 

 

Noua politică de bagaje începând cu 04 octombrie

Tipul bagajului de cabină Dimensiune (volum) Exemple Taxă
Bagaj de cabină mic Până la 42x32x25cm; (30 L) Geanta de mână, rucsacul, geanta de laptop (trebuie să se încadreze sub scaunul din faţă) GRATUIT!
Bagaj de cabină mare Mai mare decât bagajul mic de cabină să până la  56x45x25cm; (60 L) Trollere 10€ (online)
Politica de bagaje de cabină: 1 bagaj mic de cabină sau 1 bagaj mare de cabină pe pasager. Bunurile cumpărate la aeroport după controlul de securitate vor fi premise în mod gratuit în cabină.

 

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat: “Când vine vorba despre tarifele accesibile, Wizz Air nu cunoaşte jumătăţi de măsură. Wizz Air anunţă noua şi inovatoarea politică de bagaje după perioada de probă care a confirmat că se poate obţine mai mult loc în aeronavă şi scăderi ale costurilor, în momentul în care pasagerii călătoresc cu bagaje mai mici. Cu o mare majoritate a pasagerilor dispusă să călătorească cu bagaje mai mici la bord, suntem acum primul transportator aerian european care va elimina o problemă cronică în industrie, cu care se confruntă toţi operatorii. Şi mai important pentru pasageri, Wizz Air este deschizătoare de drumuri oferind tarife accesibile şi transferând economiile de cost sub forma de tarife şi mai scăzute pentru toţi pasagerii. Lăsăm liniile aeriene cu tarife mari să facă faţă costurilor, crescând preţurilor şi impunând călătorilor creşterile inevitabile ale preţului combustibilului, în timp ce pasagerii Wizz Air vor continua să plătească doar pentru serviicile pe care le folosesc. Ne încurajăm pasagerii să facă alegerea isteaţă de călătorie şi să-şi aducă un bagaj mic la bordul aeronavelor. Pentru a oferi mai departe economiile estimate, vom reduce imediat cu 5toate tarifele disponibile pe wizzair.com conform noii politici de bagaje”

*Politica nu se aplică zborurilor operate de Wizz Air Ucraina (WAU)

**Discountul minim total este de 8.99€ un singur zbor, inclusiv taxele şi taxa maximă de rezervare. Bagajele de cabină mari şi bagajele de cală sunt subiectul taxelor suplimentare.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria