Two Castles in One Day – Un succes la numai trei luni de la lansare

  • castelul-bran-curtea_interioara
 
= 1088

In primavara, compania de turism TravelMaker a lansat prima excursie cu plecare zilnica din Bucuresti care se adreseaza turistilor straini ce doresc sa viziteze castelele Peles si Bran alaturandu-se unui grup.

sursa poza: www.wonderfulromania.ro
La numai trei luni de la lansare, programul s-a dovedit a fi un succes inregistrand deja un numar mare de parteneri revanzatori si de turisti straini ce au preferat acest program pentru a petrece o zi de neuitat in Romania.

Two Castles in One DayTwo Castles in One Day
Am fost impresionati de deschiderea si dorinta de colaborare manifestate de mare parte dintre managerii hotelurilor din Bucuresti care au inteles ca doar oferind servicii variate si de calitate putem face din Bucuresti o destinatie competitiva, atractiva si apreciata.
Dan Penciu

Din 25 aprilie 2012, turistii straini din Bucuresti pot vizita Valea Prahovei in cadrul primei excursii de tip “shared”. Practic, incepand cu aceasta data, orice turist care vrea sa viziteze castelele Peles si Bran si sa vada Brasovul o poate face rezervandu-si un loc pentru excursia “Two Castles in One Day” organizata de TravelMaker, cu plecare din fata statuii lui Carol I din Piata Revolutiei in fiecare zi, de marti pana duminica.

Pana la ora actuala, programul s-a dovedit a fi un succes cu un numar de peste 300 de turisti care s-au inscris pentru acest tur, beneficiind astfel de transport si serviciile unui ghid profesionist in limba engleza. In acelasi timp, au fost incheiate parteneriate de revanzare a programului cu 17 hoteluri din Bucuresti precum si cu  agentii de turism si alti furnizori de produse sau servicii care se adreseaza vizitatorilor straini.

Rezervarile se pot efectua direct la hotelurile sau agentiile de turism din Bucuresti, telefonic la 021 232 03 31 si 0735 525 710 sau online pe www.BucharestCityTour.com, unde puteti gasi mai multe informatii despre acest program.

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism inovatoare infiinţată în 2005 în Bucureşti si cu o prezenţă puternică pe internet. Deţinem licenţă de turism de la înfiinţare şi suntem membri ANAT – Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi IATA – International Air Transport Association.

 

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria