Paște la Vatican cu Agenția REX TRAVEL

  • vatican-3
  • vatican1
  • vatican5
  • vatican4
  • vatican-2
  • logo
 
= 1789

Un obiectiv turistic important, cea mai mica tară din lume, Orașul Vatican ocupă o suprafață de 0.44 km pătrați și servește drept centru spiritual pentru milioane de credincioși romano-catolici din întreaga lume. Orașul Stat așa cum este deseori numit, Vaticanul este resedința pentru aproximativ 800 de locuitori, însș nici unul dintre ei nu este rezident permanent. Populația acestei zone micuțe din jurul Basilicii San Pietro este compusă din preoți, călugări, gardieni, demnitari de rang înalt și bineînțeles tot aici se gasește si cel mai de seama locuitor, Papa.

Agenția REX TRAVEL vă invită să petreceți Paștele în Orașul celor 7 coline – ROMA 
Traseu :
BUCURESTI-BUDAPESTA-VIENA-VENETIA-PISA-FLORENTA-ROMA

ZIUA I : 11.04.2012 BUCURESTI-BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii. OPTIONAL: croaziera pe Dunare cu cina traditionala.
Cazare la hotel 3*/4*.
ZIUA II: 12.04.2012 BUDAPESTA-VIENA-VENETIA
Mic dejun. Plecare spre Viena, unde vom face un tur panoramic pe Ringul Vienez. Putem admira cladiri monumentale precum Parlamentul, Primaria, Opera, Teatrul National, Piata Maria Tereza si Palatul Hoffburg. Vom continua cu o vizita la catedrala Sf. Stefan si cu timp liber pentru cumparaturi. Continuarea drumului spre Venetia, cazare in zona Padova, hotel 3*/4*.
ZIUA III: 13.04.2012 VENETIA-MONTECATINI TERME
Mic dejun. Deplasare cu autocarul in Tronquetto pentru a lua vaporasul pana in partea lagunara a Venetiei, unde vom ramane 4 ore. Puteti vizita Piazza San Marco si celebra Basilica, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor si Turnul cu Ceas, restul timpului fiind la dispozitia Dvs. pentru cumparaturi si vizite individuale. Ne vom intoarce la autocar pentru a ne continua calatoria spre Montecatini Terme. Cazare la hotel 3*/4*.
ZIUA IV : 14.04.2012 PISA-FLORENTA-ROMA
Mic dejun. Deplasare la Pisa unde vom vizita Curtea Miracolelor, incinta care adaposteste celebrul Turn Inclinat ( 1 ora ). Continuarea drumului la Florenta unde vom ramane 4 ore pentru vizite la Santa Maria Maggiore, Domul cu celebra cupola facute de arhitectul Brunelescki, a 3-a ca marime din lume, Baptisterul si turnul lui Giotto, Piata Senioriei, galeriile Uffizi si Ponte Cechio. Timp liber pentru cumparaturi si vizite individuale. Ne indreptam apoi spre Cetatea Eterna. Cazare la hotel 3* in zona Roma. Participare la slujba de INVIERE la o biserica ortodoxa romaneasca.
CHRISTOS A INVIAT !
ZIUA V: 15.04.2012 ROMA Mic dejun. Dimineata este consacrata Cetatii Vaticanului. Vom vizita Muzeele Vaticane care adapostesc celebra Capela Sixtina, piata si Catedrala Sf. Petru, cea mai mare din lume. Urmeaza un tur al Romei cu ghid local : vom vizita zona antica a Cetatii Eterne, Colosseumul, Forul roman, Columna lui Traian, colina Capitoliului, iar in n cursul serii vom admira celebrele piete ale Romei : Venetia, Spania, Navonna, fara a uita sa aruncam un banut in Fontana di Trevi, pentru a ne asigura revenirea in Roma.
Cazare la acelasi hotel.
ZIUA VI : 16.04.2012 ROMA-SAN MARINO-PADOVA
Mic dejun. Parasim Roma, indreptandu-ne spre Assisi unde vom vizita catedrala Sf. Francisc si celebrele fresce ale lui Giotto.
Ne continuam calatoria spre San Marino, cea mai veche republica din lume. Cazare la hotel 3*/4* in zona Padova.
ZIUA VII : 17.04.2012 VENETIA-BUDAPESTA
Mic dejun. Dupa o pauza pentru shopping intr-un mare complex comercial din apropierea Venetiei, ne vom continua drumul spre Budapesta traversand Slovenia. OPTIONAL: cina traditionala cu program folcloric la crama Borkatakomba. Cazare la hotel 3*/4*.
ZIUA VIII: 18.04.2012 BUDAPESTA-BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Romania, sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.
BONUS!!!
-Turul Romei cu ghid local de limba romana
-Turul Florentei cu ghid local de limba romana
 
TARIF : 199 Euro + 499 Lei
Durata: 10 zile / 9 nopti
Perioada : 11.Apr.2012 – 18.Apr.2012

Servicii incluse:
– Transport cu autocar licentiat pentru curse internationale;
– 7 cazari cu mic dejun in hoteluri 3/4 conform programului.
– Insotitor din partea agentiei
– Vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program.
– Tur panoramic in Viena .
Servicii neincluse:
– Asigurarea medicala de calatorie
– Taxele de intrare la obiectivele turistice.
– Vaporetto in Venetia : 15 euro
– Taxe intrare in Venetia si Florenta : 8 euro / oras
Programe optionale :
– Croaziera pe Dunare cu cina festiva 30 euro
– Cina traditionala cu program folcloric 30 euro
   

Pentru înscrieri și informații contactați
Agenția REX TRAVEL

LIVIA ROMANA

Editor

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria