Va invitam la Targul de Turism Touristica 11-13 noiembrie 2011

 
= 587

COMUNICAT DE PRESA

Va invitam la Targul de Turism Touristica,   cel mai important eveniment din turismul transilvan, eveniment ce se desfasoara  in perioada 11-13 noiembrie 2011 la Cluj Napoca in Polus Center.

Organizat de ANAT si Libero Events, targul de turism  Touristica are, incepand cu aceasta editie, doi noi parteneri importanti: FPTR (Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc) si OPTBR (Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania).

Parte integranta a Calendarului Targurilor ANAT 2011, targul se adreseaza autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism.

 Ii invitam pe cei peste 15 000 de vizitatorii estimati, sa nu rateze aceasta a V-a editie, la care vor fi intampinati cu

  • ·        3 zile de oferte de vacante la ski, revelion si destinatii exotice ;
  • ·        Reduceri de early booking;
  • ·        Programe sociale (programe pentru seniori, programe ANAT, programe ANTREC);
  • ·        Vanzare directa;
  • ·        Noi destinatii promovate;
  • ·        Consultanta profesionista in alegerea vacantei potrivite;
  • ·        Oferte de vacanta în peste 200 de destinatii.

 

Atat publicul vizitator cat si expozantii se vor bucura de oportunitatea de a achizitiona, respectiv de a promova, cele mai bune  produse ale  sezonului de iarna 2011-2012.

Multumim colegilor din presa pentru interesul constant pe care-l arata targurilor de turism marca ANAT si ii asteptam la derularea celei mai importante manifestari a turismului transilvan.

 

Cu consideratie,
Lucia Morariu                                                             Corina Martin
Presedinte Regiune Nord Vest ANAT                  Presedinte ANAT


InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria