Infotrip Grecia 8-16 aprilie 2011

 
= 879

2 infotripuri organizate de agentia de Turism Vilextur Travel
P-ta Romana nr. 9 (la coloane), sc E, ap 2, interfon 2, sect 1 Bucuresti
www.vilexturtravel.ro
rezervari@vilexturtravel.ro
tel: 021. 316 53 67 / 69/ 71
fax: 021. 316 53 67 / 69/ 71
mob: 0745 635 742 / 0727 200 808
_____________________________________________________

INFOTRIP GRECIAGRECIA INFOTRIP 8 – 16 APRILIE 2011
FILME DE LA ACEST INFOTRIP REALIZATE FULL HD DE INFOTRAVELROMANIA
(HALKIDIKI – CORFU – PARGA – LEFKADA – ZAKYNTHOS – RIVIERA OLIMPULUI – THASSOS)

Ziua 1 (8 Aprilie 2011) CATRE GRECIA
Intalnirea cu reprezentantii Vilextur Travel va avea loc la ora 20:00 in parcarea Ateneului Roman (sau a Bibliotecii Centrale Universitare Carol I), iar plecarea la ora 20:30. Se va urma traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Sarti.

Ziua 2 (9 Aprilie 2011) SARTI
In jurul pranzului vom ajunge pe bratul Sithonia al peninsulei Halkidiki si vom putea vizita aceasta frumoasa zona a Greciei, precum si locatiile de cazare Vilextur Travel din statiunea Sarti. Cazarea si cina de bun venit vor avea loc in aceeasi zona.

Ziua 3 (10 Aprilie 2011) INSULA CORFU (Kerkyra)
Dupa servirea micului dejun vom pleca spre cea mai nordica insula ionica a Greciei – CORFU ! Este o insula sofisticata, in care relaxarea, vizitele si distractia pot fi imbinate in cel mai fericit mod posibil. In aceasta zi vom vizita locatiile de cazare promovate de agentia noastra si vom descoperi o parte dintre frumusetile Corfului. Nu vom rata desigur capitala insulei (Corfu Town), in care se spune ca vom gasi laolalta “Venetia si Napoli, un pic din Franta, un strop din Anglia si bineinteles Grecia”!

Ziua 4 (11 Aprilie 2011) PARGA – LEFKADA – INSULA ZAKYNTHOS
Vom servi micul dejun, dupa care vom parasi insula ninfei Korkyra, pentru a ne indrepta spre alte zone ce o concureaza in frumusete. Vom face un prim popas in Parga – o regiune in care muntele si marea isi dau mana cum nu se poate mai bine, iar spiritul grecesc este cu adevarat “la el acasa”. Va urma o vizita in Lefkada, una dintre cele mai mari insule ionice si totodata singura insula greceasca legata de continent printr-un pod plutitor. Dupa-amiaza vom pleca spre Insula Zakynthos unde ne vom caza si vom servi cina.

Ziua 5 (12 Aprilie 2011) INSULA ZAKYNTHOS
Dupa micul dejun vom incerca sa descoperim farmecul acestei oaze a naturii si relaxarii, dar vom vizita desigur si locatiile de cazare Vilextur Travel. Se spune ca Insula Zakynthos a fost preferata lui Arthemis si a lui Apollo, si asta pentru peisajele sale idilice, plajele nisipoase, apele adanci si clare, pesterile uimitoare si, de ce nu, prietenele testoase din golful Laganas.

Ziua 6 (13 Aprilie 2011) RIVIERA OLIMPULUI
Dupa servirea micului dejun vom porni spre Riviera Olimpului. Vom face un scurt popas pentru a vizita ansamblul monahal de la Meteora, descoperind astfel aceste veritabile muzee bizantine “suspendate intre cer si pamant”, situate in varful unor stanci gigantice unice in Europa. In cursul dupa-amiezei vom vizita si linistita statiune Nei Pori si locatiile de cazare Vilextur Travel aflate aici.

Ziua 7 (14 Aprilie 2011) RIVIERA OLIMPULUI – SALONIC – INSULA THASSOS
Vom servi micul dejun, dupa care vom vizita statiunile Paralia Katerini si Olympic Beach precum si locatiile de cazare din cele doua statiuni. In jurul pranzului vom parasi riviera legendarului Olimp si ne vom indrepta spre Salonic – al doilea oras ca marime al Greciei, concurand ca frumusete cu Atena. Vom vizita Biserica Sf. Dumitru si vom putea admira si alte obiective ale batranului oras (Arcul lui Galeriu, Rotonda, portul si faleza) intr-un tur panoramic cu autocarul. Finalizam cu o oprire la Turnul Alb – simbolul orasului, ce strajuie faleza Golfului Thermaikos. Calatoria noastra va continua spre Insula de Smarald- THASSOS, unde ne vom caza si vom servi cina.

Ziua 8 (15 Aprilie 2011) INSULA THASSOS
Dupa micul dejun vom porni intr-un frumos tur al insulei, cu vizitarea locatiilor de cazare, dar si a Manastirii Sf Arhanghel Mihail. Vom parasi apoi frumosul Thassos si vom face un ultim popas pentru vizitarea orasului Kavala.

Cu bagajul plin de informatii pentru viitorii nostri turisti ne vom indrepta catre Romania urmand traseul: Promachonas – Kulata- Sofia- Ruse- Giurgiu- Bucuresti.

PRETUL INCLUDE: NU SUNT INCLUSE IN PRET:
· transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
· 6 nopti cazare cu demipensiune: 1 noapte in Halkidiki, 1 noapte in Corfu, 2 nopti in Zakynthos, 1 noapte Riviera Olimpului, 1 noapte in Insula Thassos.
· excursie la Meteora· vizita Salonic· seara greceasca· vizita Kavala 

· traversare ferry boat Corfu, Zakynthos, Thassos.

 

· asigurarea medicala;· intrarile la obiectivele turistice 

 

· Acest program se adreseaza exclusiv agentiilor de turism partenere Vilextur Travel, si are ca scop o mai buna cunoastere a partenerilor nostri, precum si o mai buna cunoastere a locatiilor contractate de noi.

· Acte necesare:

  • Copie contract de munca pentru agentul de turism inscris.

  • Pasaport sau C.I. valabil 6 luni in momentul plecarii.

PERIOADA: 08 APRILIE – 16 APRILIE 2011
TARIF: 99 € (TARIF RESTITUIBIL LA PRIMA REZERVARE!)
FILME DE LA ACEST INFOTRIP REALIZATE FULL HD DE INFOTRAVELROMANIA

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria