Selecteaza agentie turism

  • Agentie


Agentie turism Deity Travel

Logo agentie turism Deity Travel

Deity Travel

Inca de la inceput ,de la data infintarii in anul 2012, Deity Travel s-a ocupat, in caliatate de agentie de turism, de comercializarea de pachete turistice sau componente ale acestora pe plan intern si international.
Agenția de turism Deity Travel oferă o gamă variată de produse turistice cum ar fi: sejururi, circuite tematice cu sau fără ghid, vacanțe combinate munte-mare, vacanțe de schi, croaziere și altele, incluzând, de regulă, două sau mai multe tipuri de servicii turistice ( cazare, masă, transport ).
Turistul care apelează la acest departament cu siguranţa va beneficia de serviciile celor mai buni parteneri ai firmei pe care aceasta şi-i alege. Agenţia asigura clientului garanţia că serviciile contractate se ridică la nivelul preţului plătit.
Noi va oferim o gama completa de pachete turistice atat cu transport charter avion si autocar cat si pachete cu transport individual. La Deity Travel gasiti cele mai bune si diversificate oferte pentru destinatii precum Grecia, Bulgaria, Turcia, Romania, Croatia, Muntenegru, Spania, Austria si Italia.
Echipa Deity Travel este una profesionista, dedicata si intodeauna la dispozitia turistilor pentru a alege vacanta cea mai potrivita.
Date de contact
Localitate: Bucuresti
Adresa agentie: Calea Crangasi Nr 29
Persoana de contact: Popescu Daniel Codrut
Functie:
Telefon: 0732110070
Email: office [AT] deitytravel.ro
Website: http://www.deitytravel.ro/despre-noi/
Facebook: https://www.facebook.com/deitytravell/
Membru ANAT: Nu
Membru PNAT: Nu
Numar licenta:
Data eliberare licenta: 0000-00-00
Licenta agentie turism Deity Travel


Galerie imagini