Selecteaza agentie turism

  • Agentie


Agentie turism ABRA HOLIDAYS

Logo agentie turism ABRA HOLIDAYS

ABRA HOLIDAYS

Agentia ABRA HOLIDAYS a fost infiintata anul 2017, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J3/1294/2017, CUI 37698582.
Inca de la infiintare agentia colaboreaza cu un numar impresionant de agentii de turism turoperatoare, structuri de cazare (hoteluri, moteluri, pensiuni) pe plan intern pentru activitatea sa principala, incoming-ul, dar si pe plan extern.

Agentia de turism ABRA HOLIDAYS detine licenta de turism DETAILISTA cu activitate exclusive ONLINE, nr. 7807/17.07.2017, licenta eliberata de Ministerul Turismului.
Conform obiectului sau de activitate, ABRA HOLIDAYS presteaza servicii legate de vanzarea de pachete turistice pe toate destinatiile, pachete ce vizeaza turismul intern si extern sau vanzarea de bilete de avion sau autocar.
ABRA HOLIDAYS acopera o larga gama de oferte, plecand de la cererile si asteptarile consumatorilor, vinde pachete personalizate creeate de catre turoperatorii cu care colaboreaza, destinate fiecarui tip de piata, cazari individuale sau pachete charter ce corespund tuturor cerintelor turistilor, atat pentru incoming cat si pentru outgoing.

Agentia de turism ABRA HOLIDAYS este, in randul consumatorilor, sinonim cu seriozitatea, interactivitatea, creativitatea si flexibilitatea produselor si serviciilor comercializate.
Date de contact
Localitate: Bucuresti
Adresa agentie: Str. Exercitiu nr. 95, bl. P20, sc. A, ap.6
Persoana de contact: Rosentzweig Avi
Functie: Co-Owner, PR, Marketing & Development Manager
Telefon: 0771037292
Email: abraholidays [AT] gmail.com
Website: www.abraholidays.ro
Facebook: https://www.facebook.com/abraholidays/
Membru ANAT: Nu
Membru PNAT: Nu
Firma asigurare: Gerroma
Numar asigurare: IF-i 2758
Data eliberare asigurare: 2017-07-10
Numar licenta: 7807
Data eliberare licenta: 2017-07-17
Licenta agentie turism ABRA HOLIDAYS


Galerie imagini


Comentarii despre pagina: